ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στα γραφεία της εταιρείας Υφαντής - Τραυματίστηκε ο γιος και ο αδελφός του ιδιοκτήτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

02:30 - 16.12.2016

Ληστεία έγινε την Τετάρτη 14/12 στα γραφεία της εταιρείας Υφαντής στην Κηφισιά όπου οι δράστες, πυροβόλησαν κατά των παρευρισκόμενων τραυματίζοντας τον αδερφό του ιδρυτή της εταιρείας Χαράλαμπο Υφαντή και τον γιο του Κωνσταντίνο.

Οι ληστές απέσπασαν 50.000 ευρώ, ενώ τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας με το καλάσνικοφ και τα πιστόλια, μπαίνοντας σε δυο αυτοκίνητα τα οποία και στη συνέχεια έκαψαν.

Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ μετά από καταδίωξη τους.

Ο αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής δήλωσε σε ελλαδικά μέσα πως «ήταν αδίστακτοι και δεν τους ενδιέφερε η ανθρώπινη ζωή, δεν τους ενδιέφερε αν θα σκότωναν. Γονάτισαν, πήραν θέση και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με θεριστική βολή!»

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται τα δυο άτομα την Παρασκευή 16/12, ο Χαράλαμπος Υφαντής θα υποβληθεί το Σάββατο 17/12 σε χειρουργική επέμβαση για να καθαριστεί η εσωτερική οστεοσύνθεση των καταγμάτων των μηριαίων κονδύλων, κατάγματα τα οποία προκλήθηκαν από τη σφαίρα που δέχθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Υφαντής υποβάλλεται σε συντηρητική αντιμετώπιση των καταγμάτων, συνεχίζει η ανακοίνωση, και παραμένει νοσηλευόμενος

Οι δυο τους θεωρούνται εκτός κινδύνου.